ART 53.5 - Husa etichete 2B 80 x 90+65 mm

Husa este produsa din folie pvc cristal cu grosimea de 0,18 mm , avind dimensiunile nominale: - latime husa 80 mm - inatime buzunar superior: 92 mm - inatime buzunar inferior : 61 mm Zona de prindere 80 x 9 mm in partea superioara , fara orificiu de prindere ( la comanda se poate executa cu orificiu diam 5 mm sau oval 15 x 5 mm ). Acest produs este destinat afisarii informatiilor referitoare la produsele expuse sau stocate pe rafturi, in magazii . Cele doua buzunare ofera posibilitatea de a pastra denumirea produsului sau a lotului in conditiile in care detaliile acestuia se modifica ( detalii afisate in buzunarul superior ). Alte forme sau dimensiuni la cerere... Informatii suplimentare sau mostre din acest produs sunt disponibile la : office@plast.ro Oferta de pret se poate obtine rapid adaugind produsul la formularul pentru solicitarea ofertei de pret .

ART 53.5 Husa etichete 2B 80 x 90+65 mm

Husa etichete 2B 80 x 90+65 mm

Faceți click pe imagine pentru mărire

 
 
 

ART 53.5

Husa este produsa din folie pvc cristal cu grosimea de 0,18 mm , avind dimensiunile nominale:
- latime husa 80 mm
- inatime buzunar superior: 92 mm
- inatime buzunar inferior : 61 mm

Zona de prindere 80 x 9 mm in partea superioara , fara orificiu de prindere ( la comanda se poate executa cu orificiu diam 5 mm sau oval 15 x 5 mm ).
Acest produs este destinat afisarii informatiilor referitoare la produsele expuse sau stocate pe rafturi, in magazii .
Cele doua buzunare ofera posibilitatea de a pastra denumirea produsului sau a lotului in conditiile in care detaliile acestuia se modifica ( detalii afisate in buzunarul superior ).

Alte forme sau dimensiuni la cerere...

Informatii suplimentare sau mostre din acest produs sunt disponibile la : office@plast.ro

Oferta de pret se poate obtine rapid adaugind produsul la formularul pentru solicitarea ofertei de pret .

Adaugă la cererea de ofertă