ART 20.1 - Husa etichete 2 buzunare 115 x 190 + 80 mm

Husa este produsa din folie pvc cristal cu grosimea de 0,18 mm , avind dimensiunile nominale: - latime husa 115 mm - inatime buzunar superior: 190 mm - inatime buzunar inferior : 80 mm Prinderea se face cu ajutorul unui orificiu eurohole ( la comanda :orificiu rotund diam. 5 mm sau orificiu oval 15x5mm practicat central in partea superioara ). Acest produs este destinat afisarii informatiilor referitoare la produsele expuse sau stocate pe rafturi, in magazii . Cele trei buzunare ofera posibilitatea de a pastra denumirea produsului sau a lotului in conditiile in care detaliile acestuia se modifica( detalii afisate in buzunarele inferioare ). Alte forme sau dimensiuni la cerere... Informatii suplimentare sau mostre din acest produs sunt disponibile la : office@plast.ro Oferta de pret se poate obtine rapid adaugind produsul la formularul pentru solicitarea ofertei de pret .

ART 20.1 Husa etichete 2 buzunare 115 x 190 + 80 mm

Husa etichete 2 buzunare 115 x 190 + 80 mm

Faceți click pe imagine pentru mărire

 
 
 

ART 20.1

Husa este produsa din folie pvc cristal cu grosimea de 0,18 mm , avind dimensiunile nominale:
- latime husa 115 mm
- inatime buzunar superior: 190 mm
- inatime buzunar inferior : 80 mm

Prinderea se face cu ajutorul unui orificiu eurohole ( la comanda :orificiu rotund diam. 5 mm sau orificiu oval 15x5mm practicat central in partea superioara ).
Acest produs este destinat afisarii informatiilor referitoare la produsele expuse sau stocate pe rafturi, in magazii .
Cele trei buzunare ofera posibilitatea de a pastra denumirea produsului sau a lotului in conditiile in care detaliile acestuia se modifica( detalii afisate in buzunarele inferioare ).

Alte forme sau dimensiuni la cerere...

Informatii suplimentare sau mostre din acest produs sunt disponibile la : office@plast.ro

Oferta de pret se poate obtine rapid adaugind produsul la formularul pentru solicitarea ofertei de pret .

Adaugă la cererea de ofertă